UPGRADE SLIDE POWERPOINT ANDA DENGAN 29,897 TEMPLATE SLIDE YANG MEMUKAU, INFOGRAFIK DAN EDITABLE!

Serendah RM0.0016 sen sahaja per slide!

Dipercayai lebih 2309+ Pelajar, Usahawan, Golongan Profesional dan Pengajar di Malaysia!

Apa yang pengguna kami katakan

Amirah Shahirah

Pelajar Universiti

Sangat-sangat berbaloi dan membantu saya menyiapkan slide assignment. Menjimatkan banyak masa saya!

Aiman Tarmizi

Usahawan

Lepas ni saya dah tak pening nak fikir buat slide. Semuanya dah tersedia. Hanya tinggal masukkan point sahaja!

Azman Bakri

Guru Sekolah

Proses pembelian dan download sangat mudah dan cepat. Template yang diberikan juga sangat terbaik!

Saliza Hanim

Pegawai Kewangan

Ada macam-macam template. Boleh la nak kumpul idea atau sebagai rujukan slide presentation. Servis pun baik dan mempermudahkan urusan.
 
 

Kami faham MASALAH yang anda hadapi!

Anda selalu tak ada idea untuk start atau mencantikkan slide powerpoint anda? Banyak masa terbuang hanya untuk mencari template yang terbaik? Template sedia ada tidak menepati citarasa anda? 

Masanya telah tiba untuk anda mentransformasikan slide pembentangan anda ke satu level yang lain. Biar penonton TERKEJUT, TERPEGUN DAN TERPUKAU dengan slide pembentangan anda! 

Direka untuk digunakan dalam Microsoft PowerPoint, Google Slide dan Keynote

Semua template kami boleh digunakan di Microsoft Powerpoint, Google Slide dan Keynote. Hal ini akan memberikan fleksibiliti dalam pengeditan anda

Boleh diedit dan senang diubah suai 100%

Jangan risau untuk melakukan sebarang perubahan di template yang kami sediakan. Semuanya mudah dan boleh diubai suai mengikut citarasa anda

Ikon Vektor Akan Diberikan Secara Percuma

Lebih 500+ Ikon Viktor yang ber-resolusi tinggi akan diberikan kepada anda secara 100% percuma. Kini anda boleh letak dan gunakan ikon yang anda suka tanpa perlu download di Google!

Memperkenalkan GetSmile Powerpoint Template!

Kami himpunkan lebih 29,897 slide template powerpoint yang terbaik untuk anda!

6,621 Simple Powerpoint Design

1,364 Cute Powerpoint Design

2,710 Infographics Powerpoint Design

6,215 Minimalists Powerpoint Design

9,789 Futuristic Powerpoint Design

2541 Vintage Powerpoint Design

Untuk Siapa template powerpoint ini dibuat?

Pelajar Universiti

Sangat membantu pelajar universiti untuk menyiapkan assignment dan pembentangan. Boleh digunakan untuk semua jenis assignment, menyenangkan kerja dan beri hasil yang lebih berkualiti.

Usahawan

Kami telah membantu lebih 500+ usahawan dalam menyediakan proposal dan laporan perniagan menggunakan Getsmile template. Hasilnya lebih profesional dan elegan.

Pengajar

Menjimatkan masa pengajar dalam menyediakan slide pembelajaran PDPR. Ketika musim Covid ni, template kami telah membantu ratusan pengajar.

Golongan Profesional

Membantu golongan profesional dalam menyediakan pembentangan, proposal dan laporan dengan lebih infografik dan interaktif. Hasilnya dapat meningkatkan produktiviti kerja anda.

TUNGGU! Kami tambahkan 3 Lagi BONUS untuk Anda!

850 Animated Premium PowerPoint

Hasilnya slide pembentangan anda akan lebih hidup dan interaktif!

50 Recommendation Letter Template

Menjimatkan banyak masa anda daripada perlu mengarang. Hanya masukkan point sahaja!

Business Plan & Cash Flow Template

Untuk seorang usahawan, template ini sangatlah membantu. Tidak perlu lagi cari di Google. Ready to use!

Saya nak Beli, Berapa Harga Template INI?

Berapa Pelaburan Anda Untuk Dapatkan GetSmile Template Powerpoint Yang  Memukau, Infografik dan Editable ini? Template-Template ini akan menjimatkan masa dan memudahkan urusan kerja anda!

Apa yang anda akan dapat

RM 89.90

RM59.90

Keuntungan Membeli GetSmile Template Powerpoint ini SEKARANG

SEGERA tranformasikan slide powerpoint anda SEKARANG!

30 Hari Gerenti Wang Kembali

Kami hargai semua pengguna GetSmile Template Powerpoint. Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuasa hati dengan template-template yang kami sediakan, anda boleh untuk memohon 30 hari gerenti wang dikembalikan. Sebelum kami memproses pulangan wang anda, kami berharap agar anda sudah mencuba kesemua template yang disediakan dan memberi maklum balas kepada kami apa yang perlu ditambahbaik.

Gerenti ini hanya sah selama 30 hari dari tarikh dan masa pembelian produk di atas. Sila sediakan email, nombor phone, nombor resit dan segala bukti pembelian yang sah untuk mendapatkan pulangan wang. Sila beri 7 hari bekerja, untuk pihak pengurusan menghubungi anda untuk pengesahan pulangan wang. 

Kerugian Jika Tidak Action Sekarang Juga

Yakin Tidak Dapatkan Sekarang Juga ?

Cuba anda fikir sebentar. Template-template ini akan membantu memudahkan urusan dan kerja anda. Jika tidak sekarang, pasti suatu hari nanti. Semuanya memerlukan powerpoint. Powerpoint adalah sangat penting dan powerful. Bertindak sekarang untuk kesenangan akan datang!

FAQ Mengenai Produk

Bagaimana saya akan terima template tersebut selepas pembayaran?

Semua template dan file akan dihantar dalam bentuk link Google Drive ke email anda. Pastikan anda telah memasukkan email yang betul ketika pembayaran.

Saya dah buat pembayaran tetapi masih belum terima template tersebut?

Sekiranya anda telah memasukkan email yang betul, pihak kami akan automasi menghantar email link template kepada anda. Sila semak di bahagian spam atau update di email anda.

Macam mana saya nak hubungi jika berlaku sebarang masalah?

Kami sedia membantu anda. Boleh email kami di pikonmalaysia@gmail.com

Saya sudah tekan link yang telah di email. Tetapi tidak berlaku apa-apa?

Untuk buka file yang telah dihantar tersebut, anda perlu mempunyai akaun Gmail dan applikasi Google Drive (mobile). Pastikan line internet anda dalam keadaan baik untuk memuat turun template.